2006-10-14 23:51:36• hírek • Szatmar.ro

Ez lett a számítógépből

 A Nokia bemutatta a Nokia N95-öt, egy minden-egyben multimédiás számítógépet.

A Nokia bemutatta a Nokia N95-öt, egy minden-egyben multimédiás számítógépet, eddig sosem látott, két irányban elcsúsztatható kialakítással, beépített GPS funkcióval, öt megapixeles kamerával, és a nagy sebességű mobilhálózatok támogatásával. A készülékkel bármikor egyszerűbben nézhetünk és rögzíthetünk videofelvételeket, hallgathatunk dalokat, készíthetünk jó minőségű fényképeket, szörfözhetünk az Interneten, vagy ellenőrizhetjük e-mail postafiókunkat. Az innovatív, két irányban elcsúsztatható kialakításnak köszönhetően egyszerűen válthatunk a különböző üzemmódok között, tehát például a térkép nézegetéséről egy csúsztatással átléphetünk a videonézésre. A numerikus billentyűzet a készülék egyik végéről tűnik elő, míg a oldalon kicsúszó, különálló médiagombok használatakor a teljes kijelző fekvő helyzetű képernyővé alakul. A Nokia N95 kidolgozott háromdimenziós grafikákat megjelenítő, varázslatos új felhasználói felületén ösztönösen megtalálhatjuk a kívánt szolgáltatást vagy funkciót.

 

n95

 

A pár gombnyomással elérhető, beépített GPS-sel minden eddiginél könnyebben megtaláljuk a helyes útvonalat. A Maps alkalmazás több mint száz ország (többek között Magyarország) térképét tartalmazza, így a felhasználó felfedezheti a világot, megnézhet konkrét útvonalakat, vagy rákereshet egyes szolgáltatásokra, például éttermekre vagy szállodákra. Az alkalmazás több mint 15 millió látnivalót is tartalmaz. Az alkalmazás további szolgáltatásokkal, például városkalauzzal vagy hangos navigációval bővíthető.

A Nokia N95 emellett a nagy 2,6 hüvelykes, 16 millió színárnyalatot megjelenítő QVGA kijelzőjének, lenyűgöző háromdimenziós grafikáinak, háromdimenziós hanghatást keltő, beépített sztereó hangszóróinak, normál 3,5 mm-es audiobemenetének, az egyszerű adatátvitel érdekében biztosított kompatibilis microSD-kártya és a mini USB támogatásának köszönhetően elsőrangú szórakoztatást kínál. A MiniMap alkalmazással ellátott Nokia internetböngésző segítségével a Nokia N95-ön élvezet keresgélni az Interneten. Az internetböngésző új szolgáltatásai között beúszó eszköztárat, jelszókezelőt, és automatikus szövegbeírást találhatunk, emellett az Atomot és az automatikus frissítést támogató web feed-ek is szerepelnek az újdonságok között.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: