2016-07-24 13:32:46• hírek • Kocsis Zoltán

Ajjaj! Méretes pofont kapott az Olimpia Kisvárdán!

Megalázó, 9-0 arányú vereséget szenvedett szombaton Kisvárdán az Olimpia labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen. A szégyenteljes produkciót követően könnyen lehet, hogy személyi változások is történnek majd a klubnál.

Mircea Bolba vezetőedző a mérkőzést követően vállalta a felelősséget és elmondta, ezek után úgy érzi, neki nincs helye a csapat kispadján. Hogy a keserűség hevében beadott lemondását a klub vezetői elfogadják-e, az hétfőn derül ki, akkor ül össze az igazgatótanács. Ekkor egy másik személy, Karda Attila sorsáról is döntés születhet. A csapatmenedzser kinevezését rengetegen támadták, a grémiumnak ekkor kell döntenie arról, egyáltalán szükség van-e ennek a tisztségnek a betöltésére.

Karda javaslatára került az Olimpiához például Andrei Preda kapus, aki szombaton a kezdőcsapatban kapott helyet. Igaz, az egyetlen elfogadható teljesítményt nyújtó Raul Krausz is. Aki még 0-0-nál eltalálta a kapufát..... A találkozón bemutatkozott a nigériai Idris Abdul Rahman Ozovehe is, a csatár korábban Szilágysomlyón szerepelt.

 

A mérkőzésről sokat nem érdemes beszélni. Az Olimpia fél óráig tudta tartani a lépést azzal a csapattal, amellyel az elmúlt hetekben egyszer már találkozott és akkor 2-2-es döntetlen ért el. „Kicsit álmosan kezdtük a mérkőzést, azután fokozatosan átvettük az irányítást. Az első félidőben szereztünk 3 gólt, ami magabiztossá tette csapatunkat. A második félidőben pedig már nagyszerű játékkal örvendeztette meg a csapat a várkertbe kilátogató mintegy 250 szurkolót. Ahogy haladtunk a mérkőzés folyamán szebbnél szebb gólokat láthattunk, ami biztató az 1 hét múlva sorra kerülő bajnoki idénykezdés előtt", áll a magyar másodosztályban szereplő csapat honlapján.

Kisvárdai Master Good - Szatmárnémeti FC Olimpia 9-0.

Olimpia: Preda - Muntean, Mureşan, Onicaş, Iuhas, Bura, Villand, Krausz, Pop, Faur, Idris.
Játszottak még: Ciul, Rus, Nemeş, Toma, Csik M., Ştef, Opriş, Goţ, Lukács.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: