2020-03-16 12:20:40• hírek • MTI / Bede Emőke

Sok napsütésre számíthatunk ezen a héten

Sok lesz a napsütés a március 16. és 22. közötti héten, és noha a leghidegebb órákban még többfelé fagypont körül alakul a hőmérséklet, de napközben több helyen 20 Celsius-fok közeli értékek lehetnek.

Hétfőn száraz idő várható. A szél többfelé megélénkül, néhol meg is erősödik. A leghidegebb órákban mínusz 2 fok várható, napközben 10-15 fok között alakul a hőmérséklet. Kedden napközben általában több órára kisüt a nap. A minimumhőmérséklet fagypont körül alakul, a maximumhőmérséklet 11 és 16 fok között valószínű. Szerdán, csütörtökön és pénteken a reggeli pára- és ködfoltok feloszlása után napos idő várható,  e napokban a legalacsonyabb hőmérséklet  2 és 5, a legmagasabb hőmérséklet 15 és 17 fok között valószínű.


Pénteken hasonlóan szép időre számíthatunk, hétvégén azonban újabb lehűlés következik. Szombaton és vasárnap akár fagypont alá, mínusz 2 fokig is lecsökkenhez majd a hőmérséklet, és napközben sem kúszik magasabbra a hőmérő higanyszála, mint 7-8 fok, a melegebb kabátokat tehát még ne tegyük el messzire.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: