2016-08-26 16:47:28• hírek • Szatmár.ro

Sok kihívás és nyeremény vár a Smart Trafic standjánál

Szombaton és vasárnap biztonságos közlekedésre oktatják a kicsiket és nagyokat egyaránt.

A Partiumi Magyar Napok hétvégi rendezvényén az Autowebshop.ro közkedvelt autós webshop, valamint a Szatmár.ro is gőzerővel - na meg játékokkal és nyereményekkel - készült. A Kossuth-kertben szombaton és vasárnap is a játszótér és a tó között található részen találod a standot, illetve azt a "pályát", amelyen biztonságos közlekedésre oktatják a kicsiket és nagyokat egyaránt. Mert hát a közlekedésbiztonság lesz a fő téma a standnál, erre utal a Smart Trafik elnevezés is.

Ha már említettük a nyereményeket: azokért meg is kell majd dolgozni! A legkisebbeket színes ceruzákkal és kifestőkkel várják. A kicsit nagyobbak szülői felügyelettel kell majd végigrobogjanak a felépített, közlekedési táblákkal tarkított pályán - természetesen a táblák jelzéseinek betartásával.

A még nagyobbak, a 18 év felettiek a KRESZ-tudásukból adhatnak majd számot a romániai jogszabályokkal kapcsolatos magyar nyelvű teszt-kérdésekre válaszolva. A legjobbak Autowebshop-jogosítványt kapnak majd, valamint kedvezményre jogosító kártyát, amellyel olcsóbban kaphatják meg az Autowebshop.ro internetes boltban található számtalan autózással kapcsolatos termék bármelyikét.

A standnál jelen lesznek a Szatmár Megyei Rendőrség munkatársai, akik magukkal hozzák a részeg-szemüveget is, így mindenki próbára teheti majd az ügyességét józanon, ittas állapotot imitáló körülmények között.

Ne feledd hát! Mindenképp érdemes ellátogatnod szombaton 10 és 20 óra, vasárnap pedig 10 és 17 óra között a Smart trafic standjához, mert a szórakozás és a biztonságos közlekedés alapjainak elsajátítása mellett nyeremények is várnak!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: