2019-12-23 09:37:43• hírek • Közlemény

Sok gyermek örülhetett a karácsonyi csomagoknak

A Szatmárnémetiben működő DRÄXLMAIER vállalat munkatársai karácsonyi meglepetést készítettek a Szatmár megyei Gyermekelhelyezési Központokban élő gyerekek számára.

Már harmadik éve, hogy a vállalat munkatársai karácsonyi manónak szegődnek és igyekeznek hozzájárulni az ünnepi hangulathoz. Összesen 145 ajándékcsomagot készítettek közös erővel a gyerekek számára. 
 

Az ajándékok elkészítésében sok szorgos kéz segédkezett és az édességek mellé igyekeztek melegséget és sok szeretet csempészni a kicsiknek szánt csomagokba. „A DRÄXLMAIER egy családi vállalat és ez a tény meghatározza a közösség életében való részvételünket. Az idei évben ismét megrendezett jótékonysági akciónk sikere is azt erősíti meg, hogy nagylelkű kollégáink vannak, akik szeretnének tenni valamit a gyerekekért ebben az ünnepi időszakban. Büszke vagyok rá, hogy része lehetek ennek, a DRÄXLMAIER vállalatban élő szép közösségnek”, mondja Cadar Gyula, vezérigazgató.



A csomagokat a megye 11 gyermekelhelyezési központjába juttatták el a vállalat önkéntesei. Mindenhol nagy örömmel fogadták őket a gyerekek. A „karácsonyi manók” sok mosolyt és ölelést kaptak köszönetképpen. „Sok csomagot készítettünk és ragaszkodtam hozzá, hogy részt vehessek a kiosztásukban is. Mindenféle korú gyerekkel találkoztam. Nagy szeretettel fogadtak minket és énekeltek is nekünk szép karácsonyi dalokat. Hatalmas örömmel fogadták az ajándékokat a „manóktól”. Számomra leírhatatlan érzés volt. Boldog vagyok, hogy valami szépet tehettem ezekért a kicsikért”, meséli Spiller Aliz, az egyik önkéntes aki részt vett a csomagok kiosztásában is.
 

A szakaszi „Orhideea” otthonban lakó gyerekek, az önkéntesek által készített csomagok mellé kaptak ajándékba egy új gáztűzhelyt és egy ruhaszárító gépet is. „Nagyon örülünk az új gépeknek. Segít, hogy ezzel is jobb körülményeket tudjunk biztosítani a gyerekeknek. Köszönjük a vállalatnak és munkatársainak a nagylelkűséget és a támogatást”, mondta Gheorghe Mateoc, a központ vezetője.



Mindegyik csapat amelyik részt vett az ajándékok kézbesítésében, mosollyal az arcán tért vissza. Az átélt tapasztalat hatására, a DRÄXLMAIER vállalat munkatársai már most elhatározták, hogy jövőre is folytatják a jótékonysági akció hagyományát.

A projekt partnere a Szatmári Fiatalokért Kulturális Egyesület volt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: