2012-10-19 15:51:06• hírek • Szatmar.ro

Sok gólt ígér a Zilah vendégjátéka

Négy mérkőzés óta képtelen nyerni az Olimpia labdarúgócsapata, ráadásul ezeken a találkozókon mindösszesen egy gólt voltak képesek szerezni. A góltalanság az előző fordulóban Kolozsváron már megszakadt, a szombaton 15.00 órakor kezdődő találkozón a nyeretlenségi sorozatot megszakadásában bízik játékos, szurkoló egyaránt. A Zilah pedig ideális ellenfélnek tűnik e tekintetben.

A szilágysági csapat a bajnokság első hét fordulójában hatszor lépett pályára és ezeken 15 gólt kapott - ennél többször a B csoport egyetlen védelme sem kapitulált. Igaz, a Zilah 18 rúgott gólnál tart - ez szintén a legtöbb a csoportban. A három gólos meccsátlagot kicsit árnyalja, hogy több mint felét két meccsen szerezte a gárda: a Sanatatea 8-4-es legyőzése illetve a Pankota elleni 5-3-as vereség alkalmával. Igaz ugyanakkor, hogy kapott góljaik több, mint felét is e két találkozón kapta a csapat - a két eredmény azonban jelzi: gólgazdag meccsekre képes az Olimpia szombati vendége.

„A zilahi együttes 2-3 rutinos róka mellett többnyire fiatal focistákból áll. Nyílt futballt játszanak, amit az eddigi eredményeik is mutatnak. Nem lesz könnyű meccs, de mindenképpen csak a három pont az elfogadható" mondta a következő ellenfélről Csík Tibor.

Ami a Zilah idegenbeli teljesítményét illeti, az első fordulóban 2-0 arányban nyertek Désen, ezt követően viszont nem szereztek pontot vendégségben: Máramarosszigeten 1-0-ra, Petrozsényben pedig 3-2-re kaptak ki, Ez mindenképpen biztató lehet a szatmáriak számára, akárcsak a tény, hogy a hazai keret valamennyi tagja egészséges, mindenki hadra fogható.

Csík mester ezért is optimista a meccs előtt: mindenképpen megtörné végre a rossz sorozatot: „Nagyon bízom abban, hogy most már megtörjük ezt a sikertelen szériát. A héten már normálisan tudtunk készülni, nem borult fel a megszokott programunk. Az utóbbi időszak azért megterhelő volt a fiúk számára, de mostanra úgy tűnik, kipihenték magukat. Az önbizalmat azonban csak a győzelmek hozhatják vissza. Az elmúlt mérkőzésen már jól is játszott a csapat, csak a gólok nem jöttek. Remélem azonban, hogy a mostani mérkőzéssel megkezdünk egy győzelmi sorozatot, és elindulunk fölfelé" - nyilatkozta a korábbi kitűnő védő.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: