2016-02-23 13:04:32• hírek • Szatmár.ro

Bottal ütik a rendőrök a mikolai álrendőrök nyomát

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Magukat rendőrnek kiadó személyek próbáltak kirabolni egy családot Mikolában.

Rémisztő eset történt még február 14-én, a Szatmánémeti közelében található Mikolában. Varadi Iosif lakásába ugyanis négy maszkos, a rendőrség speciális osztaga által viselt ruházatba - vagy ahhoz hasonlóba - öltözött férfi hatolt be „Rendőrség, fel a kezekkel" felkiáltással. Mint kiderült, az egyik férfinak a nyakában rendőrségi igazolványhoz hasonló dolog lógott, a kezében pedig valódinak tűnő pisztoly volt.

A lakásban a családfő mellett az élettársa, három gyermekük, illetve egy családi barát tartózkodott.

A maszkosok arra szólították fel a férfit, hogy azonnal mutassa meg, hogy hol tartják az ékszereket, a készpénzt és egyéb értékeiket.

A „rendőrök" hosszasan kutakodtak a lakásban, ám miután nem találtak se pénzt, sem értékeket, elhagyták a helyszínt - a házigazda pedig azonnal értesítette a valódi rendőrséget.

A sajtóba most kiszivárgott esetről a rendőrség nem adott ki semmiféle információt, a rendőrségi jelentésben sem volt szó az esetről - mint kiderült, azért hallgattak róla, mert úgy gondolták, hogy ha nyilvánosságra kerül az eset, az akadályozná a nyomozást.

Jelen pillanatban egyetlen gyanúsítottja sincs a nyomozói testületnek, csak annyit mondtak, hogy több szálon indultak el az ügy felgöngyölítése érdekében.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: