2013-05-19 12:30:56• hírek • Szatmár.ro

Sok érdeklődőt vonzott a Szatmáron gyártott kiállítás

A szombati nap folyamán sokan megfordultak a Rex Piac csarnokában található termékkiállításon.

A Szatmáron készült kiállítás szombaton igazán sok érdeklődőt vonzott: kiknek a parkolóban az autókiállítás, kiknek a csarnokban látható termékek és szolgáltatások bemutatója kötötte le a figyelmét. Volt olyan, aki ebéd előtt, volt aki utána látogatott ki a kiállítás helyszínére, de olyanok is voltak, akik az ebédet is a kiállítás keretében fogyasztották el - a csarnok bejáratához közel ugyanis lacikonyha várta az éhes nézelődőket.

Bent a csarnokban folyamatosan voltak érdeklődők, ismerkedők a Szatmár megyében készült termékekkel. Emellett a szervező Német-Román Gazdasági Egyesület színes programokról is gondoskodott: mások mellett Cserey Csaba és barátja például dobtúrára invitálta a nézőközönséget.

A Szatmáron készült termékkiállítás programja egy adott ponton összefonódott a Német Kulturális Napok programjával: workshopokra, táncra és sportbemutatókra is sor került a Rex Piac csarnokában.

A Szatmáron Készült termékkiállítás keretében több kerekasztal-beszélgetés is volt: pénteken a "Románia - gazdasági realitás és perspektívák" témakörben beszélgettek a szakemberek, szombaton "A változás menedzsmentje" címmel rendeztek beszélgetést, amelyen részt vett Mihai Razvan Ungureanu volt kormányfő is. Kíséretével Ungureanu megtekintette a kiállítást is és kijelentette: minden megye számára követendő példa lehet a Szatmáron készült kiállítás és annak koncepciója.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: