2013-07-08 17:18:55• hírek • Kocsis Zoltán

Sok a bizonytalanság – de elkezdte a felkészülést az Olimpia

Egyelőre sok a bizonytalanság az Olimpia labdarúgócsapata körül. Nem tudni, mikor kezdődik a második osztály küzdelemsorozata, nem tudni, mely játékosokkal vág neki a szezonnak a csapat és azt sem, hol edzőtáborozik majd. Egy valami viszont biztos: az csapat hétfőn megkezdte a felkészülést az új idényre.

A keret játékosai kedden, szerdán és csütörtökön esnek majd át az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon. Emellett Csík Tibor már edzéseket is vezényel, mi több, csütörtök délután 18.30 órai kezdettel pályára is lépnek a fiúk a megyei kupa legutóbbi győztese, az Avasújvárosi Talna vendégeként.

Az összetartásról hiányzott Miron Bogdan, Nicolae Curtean és Bujor Vlad. Ők valamennyien külföldön tartózkodnak és lejárt a szerződésük - igaz, jelezték, szívesen maradnának a sárga-kékeknél. Sorsuk azonban egyelőre kérdéses, mint ahogy azt sem lehet tudni, kik érkezhetnek - a zuhanyhíradó Zsiga Ervinről, Heil Walterről, Schwarzkopfról, Bratáról, Dulceáról és Munteanuról szól.

„Ahogy a vezetők elmondták, a héten valószínűleg eldőlnek ezek a dolgok is, és kialakul a költségvetés, valamint törlesztik az adósságokat is. Ez a játékosok felé a májusi fizetést jelenti. Meglátjuk, kik maradnak, kik jönnek, mert az edzőtáborig egy 20 főből álló keretet kell kialakítanunk, amely elkezdi majd a második liga új idényét. A csapat magva már megvan, ezen játékosok mellé kerülhetnek még olyanok, akik erősítést jelentenek" - fejtette ki Csík Tibor, aki Ioan Dragomirral és Paul Leventével készíti fel a csapatot.

Nem csak az edzőtábor időpontja és helyszíne, de a bajnokság kezdete és a csoportok beosztása is ismeretlen. Az viszont biztos, hogy a második osztályos szereplés infrastrukturális fejlesztéseket is igényel.

„Már megrendeltük a székeket a tribünre, és megbíztunk egy céget, amely elvégzi a szigetelést és az egyéb belső felújításokat az öltözők környékén. Szerintem három héten belül elkészülünk minden olyan munkálattal, amely szükséges a második ligás szerepléshez" - nyilatkozta Dan Babut klubelnök.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: