2019-07-09 04:56:05• hírek • Blikk.hu

Soha nem volt még ilyen: ez történt Korda György hétvégi koncertjén, aggódnak a rajongók

Aggódnak a rajongók Korda Györgyért. A legendás táncdalénekes a hét végén a Bánki-tónál lépett fel imádott feleségével, Balázs Klárival, s bár fergeteges koncertet adtak, az énekes többször is megpihent egy széken, amely a színpadon volt. 

"Nagyon szeretem a Korda–Balázs házaspárt, többször volt szerencsém őket élőben látni. Kedvesek, aranyosak, és mindig nagyon jó bulit csinálnak" – mesélte lapunknak egy rajongó. "Most viszont Gyuri bácsi többször leült egy székre, korábban ilyet nem láttam tőle. Bár nem panaszkodott, egy picit olyan érzésünk volt, mintha fáradt lenne, vagy a hőséget bírná nehezen. Aggódunk érte, mert nemrégiben arról szóltak a hírek, hogy rosszul lett egy fellépésén."

 

Megkerestük a házaspárt, akik igyekeztek mindenkit megnyugtatni, és elmondták, miért volt szükség arra, hogy Korda leüljön éneklés közben.

 

"Mindig nagyon odafigyelek Gyurira a színpadon is, de ilyenkor, kánikulában különösen. Vannak bizonyos számok, amelyek alatt ül, én pedig odamegyek hozzá és megölelem, ez a koreográfia része" – magyarázta Klárika. "Azt gondolom, mindketten nagyon jó egészségnek örvendünk, mivel mindig odafigyeltünk arra, mit eszünk és hogyan élünk. Többször adtunk ráadást, és fergeteges bulit csináltunk. Sőt, egész nyáron megyünk fellépni" – igyekezett mindenkit megnyugtatni Balázs Klári.

 

 

Korda Györgynek nagyon jólesik, hogy a rajongói aggódnak érte, ám azt nem szeretné, ha feleslegesen izgulnának.

"Néha kell egy kis pihenő, főleg ilyenkor, nyáron, amikor sok a fellépésünk az ország minden részében, rengeteget utazunk. De nagyon jól érzem magam, tényleg. Legközelebb felemelem a széket a fejem fölé, ráadásul úgy, hogy Klárika is benne ül. Akkor talán elhiszik, hogy jól vagyok. Néha már táncolok is. Ha rosszul lennék, nekiállnék mozogni? Nem hiszem" – mondta az énekes.

 

A házaspár rengeteget koncertezik ebben az esztendőben, hiszen manapság is roppant népszerűek a közönség körében.

 

"Igyekszem fiatalos maradni, de ez az egész igazán azért működik, mert a mai fiatalok érzik részünkről a szeretetet. Mi olyan életérzést és szellemiséget sugárzunk nekik, amit ők elfogadnak" – mondta korábban Korda.

 

Hasonlóan érdekes sztársztorikért kattintson a Blikk.hu-ra!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: