2011-06-01 08:47:57• hírek • Szatmár.ro

Soha nem látott tömegek Polgáron

A vártnál is nagyobb sikert aratott a hétvégi Gyermeknapi rendezvény, Polgáron.  A délután érkező látogatóknak már csak a környező mezőgazdasági területeken jutott parkolóhely.

Szikrázó napsütés, kék ég és számtalan programlehetőség várta mind a felnőtteket, mind a gyermekeket az elmúlt hétvégén, Polgáron.  Szerencsére az égiek is áldásukat adták a nagyszabású rendezvényre, így kizárólag az esőfelhők maradtak távol.  A gyönyörű időben több ezer család élvezhette az ingyenes programokat, az óriási ugráló várak mellett, számtalan egyéb lehetőséget vonultattak fel a szervezők. A kicsik egyik kedvence - természetesen a rengeteg légvár mellett-  az ÖKO-Játék LABIRINTUS volt, amelyben 200 m2-nyi útvesztő garantálta, hogy starttól - a célállomásig  mindenki megismerkedhessen a környezetvédelemmel. Nem kisebb siker aratott a Hortobágyi Madárkórház solymászbemutatója sem, az egész napos hangulatfelelősök és bohócok produkciója, valamint a szombat este hat órakor fellépő Alma zenekar.

A koronát azonban minden bizonnyal a vasárnap délutáni ingyenes koncertek tették fel a rendezvényre. Wolf Kati gyönyörű magas hangjai után Takács Nikolas Hallelujah-ja kápráztatta el az addigra már óriásira duzzadt tömegeket. A fülsüketítő szakadatlan sikítást azonban FLUOR és SP érkezése indította útjára. A Mizu c. slágernél bebizonyosodott, hogy nincs ember, aki ne tudná kívülről a szövegét, legyen az 4 éves vagy 74.


Hatalmas tömeg gyűlt össze az M3 Outlet bavásárlóudvarán
Hatalmas tömeg gyűlt össze az M3 Outlet bavásárlóudvarán


A frenetikus két napot a TV2 Nagyvagy c. produkciójának műsorvezetője, Szabó Máté celebrálta végig, az estét pedig Pataky Attila egy órás - naplementébe nyugvó koncertje zárta. Az örömmámorban úszó szervezők pedig biztosítottak mindenkit arról, hogy jövőre is mindenkit nagy szeretettel várnak majd.


Talács Nikolas fantasztikus koncertet adott
Talács Nikolas fantasztikus koncertet adott


Rengetegen követték nyomon a koncerteket
Rengetegen követték nyomon a koncerteket


Mizu-mizu-mizu - mindenki ismeri Fluor slágerének a szövegét
Mizu-mizu-mizu - mindenki ismeri Fluor slágerének a szövegét


Izgamas rendezvények gyerekeknek
Izgamas rendezvények gyerekeknek


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: