2018-03-20 06:55:02• hírek • Blikk.hu

Soha nem látott fotók kerültek elő Klapka Györgyről és családjáról

Egy régi fotóalbumban eddig soha nem látott képek kerültek elő Klapka Györgyről Vámház körúti lakása kiürítésekor!

Az Aranyember legidősebb fia, ifjabb Klapka György – noha apja szerint nem is volt vér szerinti gyermeke – számtalan fotót talált, több felvételen együtt is szerepelnek.
 

– Pakolászás közben akadtak a kezembe a fotók, eddig a létezésükről sem tudtam – kezdte a Blikknek a legidősebb Klapka fiú, aki az üzletember után a Vámház körúti ingatlant örökölte, amit a napokban eladott.
 

Mint ismert, kapcsolatuk nem volt jó, és ez apja halála napjáig sem változott. Az édesanyja belehalt a szülésbe, Németországban élő és dolgozó apja ezután Magyarországra utazott, de nem maradt gyermekével, húga gondjaira bízta.
 

– Nem kimondottan volt igazi apa-fia kapcsolat a ­mienk, de idővel mégis összehozott minket az élet, közösen kezdtünk el üzletelni. Persze, ennek sem lett jó vége, anyagilag és lelkileg is rosszul jöttem ki a dologból, de már nem bosszantom magam ezekkel a dolgokkal – tette hozzá György, hangsúlyozva, már nem neheztel édesapjára, csak a szép pillanatokra gondol vissza.
 

– Jólesett nosztalgiázni, képeket nézegetni édesanyámról, aki nagyon szép nő volt. Az egyik kedvencem az a fénykép, amin az öreggel ülünk a lovaskocsin, s amely a Margitszigeten készült – árulta el lapunknak a legidősebb Klapka fiú.
 

Ő cipelte le a holttestet

Bár nem voltak jóban, sőt, az Aranyember még az örökségből is ki akarta tagadni a fiát, mégis ő volt az egyik, aki a halálakor mellette volt.

– Nekem kellett kicipelnem a halottszállító autóba a holttestét. Ugyanis a ház szűkös folyosói és lépcsői miatt nem tudtak felmenni, így lepedőbe csavarva kellett levinnem és betennem a járműbe a halott apámat – mesélte korábban György.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: