2011-11-11 17:18:05• hírek • Szatmar.ro

Soha nem késő megtanulni úszni

Ismered azt az érzést, amikor utálod a strandot és utálod a tengert, csak azért, mert nem tudsz úszni? És irigyled a többieket, akik vígan pancsolnak és úszkálnak a vízben, amibe te addig mersz belemenni, amíg a derekadat el nem lepi?

Ha mindezt ismered és el szeretnéd felejteni, vagy azt akarod, hogy gyereked ne ismerje meg ezt az érzést, akkor két lehetőséged van. Vagy a hegyekbe mész kirándulni, vagy beiratkozol egy úszástanfolyamra. Ha előbbi mellett döntesz, akkor nem tudunk segíteni, úszni viszont bárkit meg tudunk tanítani.

A 15-ös lakónegyedben, a Ravensburg utca 7 szám alatt ugyanis gyakorlatilag bármikor a rendelkezésedre áll két szakedző, akik téged vagy gyerekedet megtanít úszni. Méghozzá az alapoktól, az oktatás részét képezik ugyanis a legelementárisabb mozgásformák, mint például a vízben szükséges lépéstechnika, a gyorsúszáshoz szükséges láb-és kézmunka, a hátúszás alapját képező háton való lebegés vagy a víztaposás technikája, ami a mellúszás alapja.

Minden egyes mozdulatot természetesen szakedzők mutatnak be, akik ígérik, hogy bárkit megtanítanak úszni. A kérdés csak az ehhez szükséges időtartam, hisz ezt mindenkinek a saját képességei és fizikai adottságai határozzák meg.

Az oktatók öt éves kortól felfelé gyakorlatilag minden korosztályt szívesen várnak a 150 centiméter mély, kellemesen meleg (26-28 Celsius fok) vízben. A gyerekeket (18 éves korig) hét közben 17.00-19.00, szombaton pedig 10.00-11.00 órák között, a felnőtteket pedig egyéni egyeztetés szerinti időpontban. Ugyanilyen rugalmas a fizetési rendszer is, hisz lehet alkalmanként fizetni vagy bérletet kötni, mely tíz órán való részvételre jogosít fel, egy hónap lefolyása alatt.

Aki tehát jövő nyáron már nem idegenkedni, hanem szórakozni szeretne a strandon, az 0746899598-as telefonszámon keresse meg Donca Katalint a vagy a 0746911329 számon Tatár Szabolcsot. Nem fogja megbánni!

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: