2012-11-16 14:47:48• hírek • Szatmár.ro

Sógor: Kevés képviselettel a megye is gyenge lesz

Támogatásáról biztosította Sógor Csaba RMDSZ-es európai parlamenti képviselő az RMDSZ Szatmár megyei szervezetének jelöltjeit, illetve az RMDSZ Szatmár megyei tanácsosait péntek délben a Szatmár Megyei Tanács alelnökénél, Csehi Árpád Szabolcsnál tett látogatása során.

A találkozón valamennyi RMDSZ megyei tanácsos, illetve az RMDSZ, decemberi választásokon induló jelöltjei, a megyei RMDSZ elnöke, Pataki Csaba szenátorjelölt, Maskulik Csaba szenátorjelölt, a szatmárnémeti RMDSZ elnöke Kereskényi Gábor, parlamenti képviselőjelölt, illetve Szász Piroska, Erdei D. István, Balogh Sándor parlamenti képviselőjelöltek is jelen voltak.

Sógor Csaba látogatásának célja a helyi jelöltek támogatása volt. A találkozás során az EP-képviselő kihangsúlyozta a házalás fontosságát.

Elmondása szerint egy plakát, televíziós műsor vagy bármely más kampánytevékenység sem ér annyit, mint az emberekkel létesített személyes kapcsolat: „Nagyon fontos, hogy a jelöltek minden háztartást végigjárjanak, meghallgassák az embereket, kezet fogjanak velük. Meg kell győzni őket, hogy menjenek el szavazni, mert kevés bukaresti képviselettel a megye is gyenge lesz.''

Távozásakor az EP-képviselő sok sikert és erőt kívánt az RMDSZ csapatának.

Sógor Csaba a Szatmár Megyei RMDSZ megyei tanácsosaival valamint szenátor- és képviselőjelöltjeivel

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: