2020-03-17 09:27:56• hírek • Bede Emőke

Sofőrjelöltek figyelmébe: elméleti és gyakorlati vizsgát sem rendeznek az elkövetkező egy hónapban

Március 17-től kezdődően felfüggeszti az elméleti és gyakorlati vizsgák szervezését a Vezetői Jogosítvány- és Gépjárműnyilvántartó Közszolgáltat, a további szolgáltatásokat pedig csak és kizárólag előzetes időpontkérés után lehet igénybe venni – tájékoztat a Szatmár Megyei Prefektusi Hivatal.

De nem csak ez a közszolgálat, hanem az útlevélosztály is szigorú intézkedéseket vezetett be. Csak abban az esetben fogadják az elektronikus és ideiglenes útlevelekre vonatkozó kérvényeket, ha az igénylő valamilyen dokumentummal igazolja, hogy sürgősen el kell utaznia, illetve erre az útra a kérvény leadásától számított 30 napon belül sor kerül. A közszolgálat által kiállított utazási okmányok házhoz szállítása csak akkor valósulhat meg, amennyiben az igénylő erre vonatkozó kérvényt nyújt be e-mailben vagy postai úton.


A prefektusi hivatal mindemellett arra is felhívja a figyelmet, hogy a dokumentumok fogadása és kiadása minden hétköznap 10 és 12 óra között zajlik a speciálisan e célra kialakított helyiségben, a Petőfi utcai épület előterében.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: