2010-07-03 15:15:58• hírek • MTI/dpa

Sneijder kapta a brazilok elleni első gólt

Sneijder immár négy gólos
Sneijder immár négy gólos

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) technikai bizottsága utólag mégis Wesley Sneijdernek adta a hollandok első gólját a Brazília elleni, pénteki világbajnoki negyeddöntőben.

Az egyenlítő találat a játékos beívelésnek szánt lövéséből született úgy, hogy hozzáért Felipe Melo fejéhez, így eredetileg a brazil futballista öngóljaként könyvelték el.

A szombati döntéssel a végül 2-1-re győztes hollandok második pénteki találatát is jegyző Sneijder immár négygólos, s a szlovák Robert Vittekkel, az argentin Gonzalo Higuaínnal és a spanyol David Villával együtt a góllövőlista élén áll.

A holland válogatottal kapcsolatos hír továbbá, hogy veszélybe került Joris Mathijsennek és Robin van Persie játéka az Uruguay elleni, keddi világbajnoki elődöntőben, ugyanis jelenleg mindkét labdarúgót kórházban kezelik.

Mathijsennek a Brazília elleni, pénteki negyeddöntő (2-1) előtt, a bemelegítés során a térde fájdult meg, Van Persie-nek pedig a mérkőzésen a karja sérült meg.

"Egyelőre nem tudjuk, hogy játszhatnak-e" - mondta Bert van Marwijk szövetségi kapitány.

Az ugyanakkor már biztos, hogy a sárga lapjai miatt eltiltott Gregory van der Wiel és Nigel de Jong nem lehet ott kedden a pályán.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: