2010-10-26 10:41:56• hírek • Szatmár.ro

Smink-képzések indulnak!

Bármely nő számára fontos, hogy szépnek érezze magát, kihangsúlyozza egyéniséget, amelytől magabiztosabbá, és boldogabbá válik. Ennek egy fontos része a smink.

Minden nőnek tudnia kell  egy saját maga számára előnyös sminket elkészíteni, tudnia kell, hogyan  sminkelje ki magát, úgy, hogy az számara előnyös legyen.

Mivel a smink szakmában ritkán tartanak képzéseket, a HAIR & BEAUTY szakiskola, két különböző képzést indít: a  beauty make-up és a profesional basic make-up tanfolyamokat.


A beauty make up egy négy alkalmas tanfolyam, mindazon hölgyek számára akik szeretnének elsajátítani egy helyes, és tartós sminkelés technikát. E sminktanfolyam során megtanítják önöket saját színviláguknak, és egyéniségüknek megfelelően sminkelni: azaz elsajátíthatják a helyes anyaghasználatot, és natúr, nappali és alkalmi smink  elkészítésének módszerét.

Egy nő életében egyre több alkalommal válik  fontossá a professzionális smink, a basic make up, egy kilenc alkalmas, intenzív alap sminkes tanfolyam, melynek sikeres elvégzése után sminkes oklevelet biztosítunk.

A tanfolyam mindazok számára indul, akik kreatív, esztétikai érzékkel rendelkeznek, és sminkes szakmában szeretnének elhelyezkedni, karriert építeni, vagy dekorkozmetikumok értékesítésével foglalkoznak, vagy szeretnének foglalkozni. Továbbá azok számára, akik a szépségiparban, rokon szakmában (fodrász, manikűrös, pedikűrös, szoláriumban) dolgoznak, és bővíteni szeretnék szolgáltatásaika vendégeik felé. A tanfolyam témakörei: anyagok, és eszközök bemutatása és használata; alapozási technikák; natúr sminkelés; nappali smink, alkalmi és menyasszonyi smink elkészítése; színelmélet; arc, szem és arcformák.

Mivel a termékek minősége nem csak a smink tartósságát befolyásolja, hanem bőrünk egészségét, fiatalságát is megőrzi, ezért mindkét tanfolyamban professzionális sminkes anyagokkal a MALU WILZ termékek használatával zajlik a gyakorlati oktatás.

A sminkelés technikáit Mare Enikő irányításával sajátíthatják el, maximum hat fős csoportokban; a tanfolyamok helyszíne Szatmárnémeti,  Zorilor utca 47/A szám. A beauty make up, négy alkalmas  tanfolyam ára 400 lej, a basic make up, kilenc alkalmas tanfolyam pedig 900 lejbe kerül.

Érdeklődni lehet a Mihai Viteazu utca 20. szám alatt, valamint a 0261-713-678-as, 0742-266-199-es telefonszámokon.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: