2015-05-31 10:31:35• hírek • Szatmár.ro

Smiley és a Holograf énekeltette meg a szatmáriakat szombaton

Szombat este sokan berekedtek: na, nem csak azért, mert az éjszakába nyúló koncertek idején már elég hűvös volt, hanem mert sokan együtt énekeltek a koncertek fellépőivel. A közönség megőrült a fiatalok kedvencéért, Smiley-ért és minden korosztály együtt énekelt a Holograffal.

A szombati nap két remek koncerttel és tűzijátékkal fejeződött be. A fiatalok főleg Smiley-ért őrültek meg, a román könnyűzene egyik legsikeresebb énekese, aki műsorvezetőként is rendszeresen feltűnik, egész zenekarral érkezett Szatmárnémetibe. A koncertje tele volt energiával, a lányok sikítoztak, főleg amikor Alex Veleaval és Don Baxterrel együtt énekelt.

A tinilányok kedvencét minden korosztály kedvence, a Holograf zenekar követte. Úgy tűnik, a szervezéskor a Holograffal soha nem lehet mellényúlni, most is zajos sikert arattak. A koncert legérzelmesebb dalánál a mobiltelefonok és az öngyújtók is előkerültek.

Az esetet tűzijáték zárta - ahogy pénteken, így szombaton is lassan de biztosan csúszott a program. A tűzijáték rakétáit a tervezett 24 óra helyett majdnem hajnali 1-kor lőtték fel.

Vasárnap délelőtt 11 órától kosárlabda, minifoci és tollaslabda-versenyeket tartanak az 1 decembrie 1918 utcában, 14 órától pedig ugyanitt nemzetközi erősember-verseny lesz.

Vasárnap, május 31

Előadások a nemzetközi gyermeknap alkalmából
11.30 - Tánc, balett, aerobic - az Octavian Goga Általános Iskola tanulóival
11.45 - Inedit koncert
12.20 - Tánc a Still Junior csoporttal
12.30 - Filip Alexia Maria - ének
12.40 - Crazy Kids - hip-hop tánc
12.50 - Hermina Hotca és a Kastélylakók - koncert
18.00 - Folk-koncert: Octavian Bud, Adina Hodisan, Georgeta Govor és Florin Micas
19:00 - Szépségverseny
21:00 - Keresztes Ildikó koncert
22:00 - Delia koncert
23:00 - Voltaj koncert

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: