2010-10-21 15:12:42• hírek • (X)

Smart Phone GSM telefonszerviz

Új és használt kártyafüggetlen mobiltelefonok, kiegészítők és telefonkártyák széles kínálatával várja ügyfeleit a Smart Phone GSM, ahol telefoncsere is működik.

A Smart Phone GSM már évek óta, gyors és teljes körű szervizeléssel várja ügyfeleit Szatmárnémetiben, a Károlyi úton. A mobiltelefonszaküzletet és szervizt mostantól a város új központjában, a Transilvania sugárúton, a Deja Vu Club mellett is megtalálhatják.

A szakbolt kártyafüggetlen, új és használt mobiltelefonokkal, Cosmote, Orange és Vodafon feltöltőkártyákkal, kiegészítőkkel, valamint gyors és teljes körű szervizeléssel várja ügyfeleit. A szakemberek többek között elvállalnak kártyafüggetlenítést, dekódolást javítást, valamint itt régi telefonját elcserélheti, illetve beszámítják azt egy másik készülék árába.

Az üzletben mobiltelefonos kiegészítők széles választéka megtalálható: akkumulátorok, telefontöltők, univerzális töltők, memóriakártyák, elő- és hátlapok széles választéka várja az érdeklődőket.

Elérhetőségek: Károlyi út C 16 szám alatt és a Transilvania sugárút 3. szám alatt (a Deja Vu Club mellett).Smart phone GSM - a Transilvania sugárút 3. szám alatt, a Deja Vu Club mellett


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: