2014-10-24 16:10:11• hírek • Szatmár.ro

Slatináról szeretne pontot rabolni az Olimpia

A két csapat legutóbbi találkozója alkalmával vesztett az Oli
A két csapat legutóbbi találkozója alkalmával vesztett az Oli

Az Olt FC otthonában lépnek pályára szombaton 11 órai kezdettel a sárga-kék mezes fiúk.

A második ligás román focibajnokság tizedik fordulójában a szatmárnémeti Olimpia a slatinai Olt FC otthonába látogat. Cosmin Bodea tanítványainak a most folyó bajnokságban még nem sikerült pontot rabolniuk idegenből, de nagyon bíznak abban, hogy egy döntetlen most összejöhet.

A számok viszont nem sok jót ígérnek: az Olimpia eddig zsinórban öt idegen pályán játszott meccset vesztett el, az Olt FC pedig egész jól teljesít a bajnokságban és a hetedik helyen áll. Az Olt megyeiek legutóbb otthon 4-0-ra nyertek a Resicai Metalul ellen és idegenben 0-0-ás döntetlent értek el a Bihar FC otthonában.

Az előző szezonban az Olimpia 0-0-ás döntetlent játszott Slatinán, hazai pályán viszont 1-0 arányban elvesztette az összecsapást.

Bodea a slatinai összecsapáson nem számíthat a hátsérüléssel bajlódó Balaurra, valamint Bujorra és Apostura. Utóbbi két játékos egy rövid ideig az Olimpia második csapatához volt száműzve, hétfő óta viszont az első csapattal edzettek - viszont nem kerültek be a keretbe, amely Slatinára utazott.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: