2019-11-10 14:18:41• hírek • Erdélysport.hu

Slágermeccs vár Kovácsra Brazíliában

A negyeddöntők egyik rangadóját fújhatja a nagykárolyi játékvezető
 

Folytatódik a brazíliai kaland Kovács István számára, a nagykárolyi játékvezető ugyanis a 17 éven aluliak labdarúgó világbajnokságának negyeddöntőjén is feladatot kapott a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségtől (FIFA).
 

A Román Labdarúgó Szövetség (FRF) hivatalos honlapjának szombat esti közleménye szerint Kovács nem is akármilyen mérkőzésen működhet közre, hisz a negyeddöntők egyik rangadóját, a Spanyolország - Franciaország összecsapást vezetheti. A mérkőzést hétfő (kelet-európai idő szerint) este rendezik Goiania városában.
 

Kovácsnak ez már a harmadik feladata lesz a világbajnokságon, miután eddig két csoportmérkőzést, az Amerikai Egyesült Államok és Szenegál, majd a Nigéria és Ausztrália közötti meccseket vezethette. A jelek szerint jól, ezt bizonyítja, hogy a FIFA újabb, rendkívüli fontos mérkőzést bízott rá.
 

A világbajnokság másik három negyeddöntője közül kiemelkedik még Olaszország és a házigazda Brazília csatája, rajtuk kívül Hollandia Paraguay-jal, Dél-Korea pedig Mexikóval mérheti össze tudását.

 

További erdélyi sporthírekért, keresse az Erdélysport.hu oldalát!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: