2010-06-09 14:01:02• hírek • Póti Orsolya

Slágerekkel teli hétvége

A lágy melódiák és fülbemászó sanzonok kedvelői újabb zenés rendezvényen vehetnek részt, hiszen a hétvége folyamán Lendvay Gabriella énekművésznőt és Chikány Bélát köszönthetjük városunkban.

A G.M. Zamfirescu Kulturális Központ ezen a hétvégén sem hagyja unatkozni a zenekedvelőket: szombat és vasárnap este szép dallamok és ismerős sanzonok csendülnek fel Lendvay Gabriella és Chikány Béla előadásában. Lendvay Gabriella a New York-i Magyar Színház énekművésze, aki már több alkalommal is fellépett országunkban, Chikány Béla pedig a Budapesti operettszínház népszerű tenorja.

Az érdeklődők szombat este 19 órától az Északi Színházban vehetnek részt a nem mindennapi slágeresten, vasárnap pedig szintén 19 órától a Music'at Pub ad otthon a két előadóművész műsorának. Ha nemcsak a szombati, hanem a vasárnap esti műsort is szívesen megtekintenék, akkor ajánlott időben asztalt foglalni, mivel a helyek száma korlátozott.

A szombat esti rendezvényre a belépőjegy ára 20 lejbe kerül, a vasárnap esti előadás pedig  ingyenes. Kellemes időtöltést és jó szórakozást kívánunk!


A két énekes már számos  közös darabban szerepelt
A két énekes már számos  közös darabban szerepelt


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: