2012-12-27 10:11:56• hírek • Blikk.hu

Sírva tért vissza a kórházba Norbi!

Élete legszebb karácsonyi ajándékát kapta Schobert Norbert az idén, hiszen egy hónapos kórházi kezelés után hazamehetett szeretteihez. Igaz, Norbi csupán nyolc órát tölthetett családjával, de neki ez mindennél többet ért.

Nem hívtak vendégeket, nem szerveztek programokat, nyugalomban, szeretetben, csendben ünnepeltek.

– Anyukámat a kórházból hazafelé meglátogattam, megölelgettem, de nem maradtunk, mert vendégek voltak nála, és engem úgy engedtek haza, hogy lehetőleg ne találkozzak sok emberrel, nehogy elkapjak valamit – mesélte a Blikknek már újra a kórházban Norbi, akin egy hónappal ezelőtt életmentő műtétet hajtottak végre, miután egy baktérium szívbelhártya-gyulladást okozott nála.

– Gyermekkorom önfeledt karácsonyait idézte az az este. Boldog voltam, hogy a szeretteimmel lehetek. Sajnos még nagyon fáradékony vagyok, így leginkább feküdtem, de Lara és Norbika szinte el sem mozdult mellőlem. Együtt megnéztük a Shrek összes részét, beszélgettünk, sokat nevettünk. Meglepetéssel is készültek, mindketten karácsonyfát rajzoltak nekem. Lara azt írta rá: „Köszönöm, hogy felneveltetek" – mondta elérzékenyülve Norbi, hozzátéve, hogy a rajz mosolyt csalt az arcára, hiszen attól azért még messze állnak, Lara mindössze kilencéves.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: