2017-06-21 07:31:40• hírek • Blikk.hu

Sírva mondott igent Kiss Ramóna

Kiss Ramónát (32) eljegyezték! Kedvese, a válogatott kézilabdázó, Lékai Máté (29) csodás gyűrűvel lepte meg szerelmét, akivel bő fél éve alkot párt.

Talán ezért, de még az X-Faktor leendő műsorvezetőjének ismerősei sem számítottak rá, hogy hamarosan bekötheti Ramóna fejét, de természetesen nagyon örülnek a boldogságának. Lapunk megkereste az RTL Klub műsorvezetőjét, valamint a veszprémi kézicsapat irányítóját is, hogy meséljenek az eljegyzésről, ám csak Kiss Ramóna menedzsere erősítette meg az örömhírt, a szerelmesek nem kívántak bővebben nyilatkozni. Ramóna egyik ismerőse azonban már bőbeszédűbb volt, exkluzív részleteket árult el a lánykérésről.
 
– Az első pillanattól kezdve nagy a szerelem, Rami mégsem gondolta, hogy Máté máris megkéri a kezét. Kiderült, mindenképp az amerikai út előtt szerette volna feltenni a nagy kérdést Ramónának, aki persze egyből, zokogva mondott igent – mesélte a bennfentes, akitől azt is megtudtuk, a sportoló hogyan készítette elő a terepet. – Máté hagyománykövető, így természetesen Rami édesapjától kérte meg a lánya kezét, aki áldását adta a fiatalokra.

A teljes cikket itt olvashatod el!
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: