2020-02-17 07:17:30• hírek • Blikk.hu

Sírva hagyta el a színpadot Elton John

A tüdőgyulladással küzdő sztár diagnózisa ellenére is koncertet akart adni, de másfél óra után teljesen elment a hangja, ezért kénytelen volt megszakítania fellépését.

 

Drámai pillanatoknak lehettek szemtanúi Elton John aucklandi koncertjének résztvevői. Az énekes, ugyan a nap elején kiderült, tüdőgyulladása van, ragaszkodott a koncertje megtartásához, azonban másfél óra végigéneklése után teljesen elment a hangja.
 

A legendás zenész ekkor már nem tudott mit csinálni, kénytelen volt megszakítani koncertjét, amiért könnyeivel küszködve kért elnézést a rajongóitól, akik továbbra is vastapssal és ovációval jutalmazták őt. Végül kitört belőle a sírás, és le kellett kísérni a színpadról.

 

A jelenetről videó felvételek is készültek, ezen látszik, a 72 évesen is extravagáns muzsikust nagyon mélyen érintette a fellépés félbehagyása. Később Instagram oldalán is külön bocsánatot kért, egy hosszú bejegyzésben írta meg rajongóinak, pontosan mit is élt át a szomorú pillanatok közben.
 

"Meg szeretném köszönni mindenkinek, aki jelen volt a mai aucklandi koncertemen. Tüdőgyulladást állapítottak meg nálam korábban a nap folyamán, de eltökélt voltam, hogy a lehető legjobb műsort adjam így is, amire csak egy ember képes. Teljes szívemből játszottam és énekeltem, egészen addig, amíg a hangom nem bírta már tovább. Csalódott vagyok, nagyon szomorú, és sajnálom. Köszönöm szépen mindenkinek az emberfeletti támogatást és szeretetet amit a műsor alatt kaptam! Végtelenül hálás vagyok. Szeretettel: Elton"

További bulvárhírekért látogasson el a Blikk.hu oldalára!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: