2019-05-02 06:12:58• hírek • Szatmár.ro

Sírós búcsú az Agymenőktől

A 12. évaddal befejeződik az Agymenők, azaz eredeti címén a Big Bang Theory című sitcom, vagyis szituációs komédia.


Tévétörténelmet írt a sorozat, ilyen hosszú ideig még nem volt műsoron ilyen típusú produkció. A dupla záróepizódot május 16-án fogják bemutatni, a szereplők a felvétel előtti próbák alatt könnyeikkel küszködve bújtak bele utoljára világszerte milliók kedvenceinek bőrébe – erről tanúskodik a filmben Pennyt alakító Kaley Couco által az Instagramra feltöltött fotó.
 

Az alkotók nem ígérnek nagy durranást az utolsó epizódra, szeretnék, ha mindenki úgy érezné, a szereplők élete tovább folytatódik.
 

A záróepizód után még megjelenik majd egy, a kulisszatitkokra fókuszáló filmecske is.


A szereplők nemrég kedvenc jeleneteikről beszéltek a rajongóknak. A Leonardot alakító Johnny Galecki nem tudott választani, de kiemelte, hogy az a pillanat, amikor Penny először mondja karakterének, hogy szereti, kiemelkedő volt. Simon Helbergnek, aki Howardot játssza, a legelső epizód vésődött be az emlékezetébe, amint idegesen áll Sheldonék ajtaja előtt.
 

A sorozatból két női főszereplő, Kaley Cuoco (Penny) és Melissa Rauch (Bernadette) is a sztárvendéges epizódokra emlékszik szívesen, köztük William Shatnerre, Wil Wheatonre, és persze Bob Newhartra – írja az MSN cikke. Mayim Bialik Amy és Sheldon első csókját tartja a legemlékezetesebbnek, míg a párját megformáló Jim Parsonsnak is a közös jelenetek az abszolút kedvencei. Míg Kunal Nayaar (Rajesh) az összes megható pillanatot imádta.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: