2013-05-02 10:04:27• hírek • Blikk.hu

Sipos Tamás: Jöhet a baba!

Időszerű a gyermekvállalás - vallja Sipos Tomi, aki úgy tűnik, megirigyelte bátyjától a tökéletes családi harmóniát. Pedig korábban nagy nőcsábász hírében állt a fiatalabbik Sipos, ám évekkel ezelőtt lehiggadt, és megállapodott.

Az Irigy Hónaljmirigy tagja Sipos Petivel együtt jó testvérként élnek egymás mellett. Az idősebb fivérnek kedvesétől, Krisztitől van már két fia, de hamarosan az öcs is szeretné, ha egy kis lurkóval ajándékozná meg őt szerelme, Linda. Tanácsokat lesz kitől kérnie, sűrűn jár össze a két família, együtt töltik a legtöbb időt. Így aztán nem csoda, ha családi ráhatással is próbálják egyre inkább a gyerekvállalás felé terelni Tomit.

– Nálunk nagy szerencse, hogy a párjaink jól kijönnek egymással, mindent megbeszélnek, sok időt töltenek együtt. Gyakran megesik, hogy ha például Tomi fellépni megy, Linda átjön hozzánk, hogy ne legyen egyedül – tette hozzá az énekes, akinek fiai között körülbelül épp annyi a korkülönbség, mint közte és testvére között.

– Biztosan náluk is lesz olyan időszak, amikor a kicsi inkább idegesíti a nagyot, de aztán remélem, ők is összecsiszolódnak. Törekszünk arra, hogy ők is jó tesók legyenek – gondolkodott el Peti, aki kifogyhatatlan lesz a jó tanácsokból.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: