2005-10-13 23:58:41• hírek • Szatmar.ro

Sin City

A bűn városa, október 20-ig a szatmárnémeti moziban.

Sin City–ben tombol az erőszak. A hatóságok a velejükig korruptak, az utcák pedig életveszélyesek. A kegyetlen Marv (Mickey Rourke) egy gyönyörű (prostituált) nő gyilkosát kutatja, akit az ő ágyában öltek meg... Az ex–fényképész Dwight–nak (Clive Owen), miután az Óvárosban az ottani uralkodó prostik megölnek egy zsarut, segítenie kell elsimítani a konfliktust... A nyugdíjazás határán álló rendőr, Hartigan (Bruce Willis) elvállal egy utolsó nyomozást, amelyben egy elmebeteg pedofil gyilkos nyomaira kell bukkannia, mielőtt még eggyel szaporodik a meggyilkolt fiatal lányok listája. A végén aztán pont azzal gyanúsítják meg, ami után szimatol.

Szatmárnémetiben

A Victoria Glendale moziban péntektől október 20.–ig vetítik a filmet, melyet naponta 15, 18 és 21 órától tekinthetnek meg.

Sin City – amerikai thriller, dráma. Rendezte: Robert Rodriguez, Frank Miller. Szereplők: Bruce Willis, Mickey Rourke, Nick Stahl, Clive Owen, Rosario Dawson, Elijah Wood, Carla Gugino, Brittany Murphy, Jaime King, Jessica Alba, Josh Hartnett, Alexis Bledel, Michael Clarke Duncan, Rutger Hauer, Frank Miller
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: