2017-11-04 08:51:59• hírek • Szatmár.ro

Simona Pop családját látta vendégül irodájában Kereskényi Gábor

Kéthónapos kislánya és férje társaságában látogatta meg pénteken Kereskényi Gábor polgármestert Simona Pop olimpiai bajnok párbajtőröző.

Simona, Adrian és az alig több mint két hónapos Clara is remekül érezték magukat a városvezető irodájában, igaz, a baba az ott eltöltött idő nagy részében ezt alvással, majd a végén néhány mosollyal fejezte ki.

A polgármester gratulált a boldog szülőknek, és fontosnak tartotta kihangsúlyozni, hogy számít a Rióban olimpia aranyat szerző párbajtőrözőnk szakmai tapasztalatára a szatmári sportélet fellendítésében.

„Nekem is két lányom van, és tudom mit jelent apának lenni. Mindannyian büszkék vagyunk Simona Popra, és nagyra értékeljük az Adrian edzői munkáját is. Kívánom nekik, hogy leljék nagyon sok örömüket a kislányukban, szakmai téren pedig további sikereket kívánok nekik. Olyan személyiségei ők Szatmárnémetinek, akikre ennek a városnak szüksége van, hiszen Simona jól példázza át, hogy kitartással, akár a legmagasabb csúcsokra is elérhet bárki akár innen is.” – mondta a találkozó után Kereskényi Gábor.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: