2018-02-16 22:51:34• hírek • Agerpres.ro

Simona Halep visszalépett a dohai WTA-tornáról

Simona Halep visszalépett a 3,1 millió dollár összdíjazású dohai (Katar) WTA-tornáról, miután pénteken 6:0, 6:4 arányban legyőzte az amerikai Catherine Bellist és bejutott az elődöntőbe - írja a profi női teniszezők (WTA) honlapja.

A világranglista második helyén álló Halep bokasérülésével indokolta döntését, és bejelentette azt is, hogy nem használja ki szabadkártyáját, és nem vesz részt a jövő heti dubaji tornán sem.


"Már az is meglepő, hogy képes voltam három meccset lejátszani és győzni. Naponta mind jobban fájt a bokám, úgy látszik, nem volt elég a gyógyuláshoz az Australian Open óta eltelt idő" - nyilatkozta a Románia-Kanada Fed-kupa meccset is kihagyó román versenyző, aki hozzátette: reméli, hogy teljesen helyre jön, mielőtt sor kerülne az Indian Wells-i tornára.


Halep visszalépésével a spanyol Garbine Muguruza, aki 3:6, 6:1, 6:4-re verte a negyeddöntőben a francia Caroline Garciát, játék nélkül jut a dohai torna döntőjébe. A másik ágon a dán világelső Caroline Wozniacki 7:6, 1:6, 6:3 arányban legyőzte a német Angelique Kerbert, és a Petra Kvitová (Csehország) - Julia Georges (Németország) mérkőzés győztesével küzd meg a döntőbe jutásért.


Kiesett a további küzdelmekből a Babos Tímea, Kristina Mladenovic magyar-francia páros is, miután a pénteki negyeddöntőben 6:2, 3:6, 10-6 arányú vereséget szenvedett az Andreja Klepac, María José Martínez Sánchez szlovén-spanyol duótól. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: