2014-06-23 14:11:24• hírek • Szatmár.ro

Simon: a hétvége a kökényesdiekről szólt

A hétvégén hat év szünetet követően újra falunapot szerveztek Kökényesden - a település apraja-nagyja ott volt a rendezvényeken.

Nagy volt a nyüzsgés a hétvégén Kökényesden: néhány év szünet után újra falunapot szerveztek a Simon Levente polgármester vezette településen. A rendezvény programját pedig úgy állították össze, hogy mindenki jól érezhesse magát és találjon magának szórakozási lehetőséget. Fellépett a Florian Acoustic Band - ők akusztikus rockkal lepték meg a közönséget, de a kétnapos rendezvény első napján színpadra lépett a magyarországi mulatós zene koronázatlan királya, Sihell Ferry és Henna is. Fegeteges volt az utcabál is, ami az első nap rendezvényeit zárta.

A rendezvény második napján - vasárnap - számos bográcsban rotyogott az étel a főzőversenyen, este pedig nagyon jó hangulatú koncertek várták a kökényesdieket és a környéken lakókat. Fellépett az ifjakat megszégyenítő mozgású Aradszky László, aki örökzöld slágereivel igencsak megmozgatta a publikumot, majd a Kozmix lépett fel - ők is nagy slágereikkel szórakoztatták az egyre jobb hangulatban levő közönséget. Nem maradt ki a fellépők sorából a szatmári mulatós testvérpár, a Bertici Fivérek sem, akik fantasztikus bulis hangulatot teremtettek dalaikkal.

A rendezvényen számos illusztris vendég is tiszteletét tette: jelen volt Pataki Csaba szenátor, a Szatmár Megyei RMDSZ elnöke, Nagy Szabolcs ügyvezető elnök, Kovács Máté a Megyei Tanácson belül az RMDSZ frakcióvezetője és Kereskényi Gábor parlamenti képviselő, a Szatmárnémeti RMDSZ elnöke.

Kökényesd napja 2014

Kökényesd napja 2014

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: