2010-09-06 17:15:23• hírek • Szatmar.ro

Még kaphatók bérletek

A VSK mindkét csapatának meccseire érvényes méltányos árú bérletek még megvehetőek.

A nyár végeztével véget ért a nyári pihenő a sportolók számára, így a Szatmárnémeti VSK két csapatának, a női kosárlabda és a férfi kézilabda gárda tagjai is ismét „munkába álltak": a lányok harmadik, a fúk második élvonalbeli szezonjuknak vágnak neki.

Aki nem csak figyelemmel akarja kísérni a megye két legjobb csapatának eredményeit, de a helyszínen akarja végigszurkolni az idényt, azok péntek óta megvásárolhatják bérleteiket. Tekintve, hogy ez mindkét gárda meccseire érvényes, a 150 lejes ár méltányosnak nevezhető. A bérletekhez naponta 10-12 és 17-19 óra között a Sportlíceum Ady Endre utcai terménél juthatnak hozzá az érdeklődők Kibédi Adalbertnél (0744-517378).

Mint ismeretes, a kézilabda csapat számára már meg is kezdődött a bajnokság, a fiúk hét gólos vereséget szenvedtek Temesváron. Szerdán Suceaván lép pályára az együttes, míg a közönség szombaton a Bákó elleni összecsapáson találkozhat először kedvenceikkel. Amit a lányokat illeti, a kosárszezon kicsit későbben veszi kezdetét, a gárda pedig szeptember 21.-én a Nagyvárad elleni Román Kupa odavágón fut ki először a hazai parkettre.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: