2012-09-25 13:32:49• hírek • Szatmár.ro

VSK: egy amerikai kosaras ment, egy meg jött

Italee Malina Lucas a VSK új játékosa, Megan Zullo alkalmazkodási problémák miatt hagyta el a csapatot.

Már részt vett a keddi edzésen a VSK kosárcsapatának új tagja, Italee Malina Lucas. A kosaras 172 cm magas és 58 kilós. 1989 januárjában született Las Vegasban, játszott az Észak-Karolina Egyetem csapatában, szerepelt a WNBA-ban a Tulsa Shock csapatát erősítve, később Izraelben és Horvátországban is megfordult.

- Az első benyomások alapján, amennyit láttam belőle, tetszik a város, a lányok nagyon jól fogadtak, és alig várom már a bemutatkozást” – nyilatkozta a kosaras. Nem csoda, hogy nem sokat látott a városból, hiszen csak hétfőn érkezett, az időeltolódás miatt pedig az itt töltött idő nagy részét átaludta. A Szatmárnémeti VSK csapata egyébként 30 szerződés nélküli játékos közül választotta ki őt.

- Még meg kell érkeznie Horvátországból a zöld kártyájának, de remélem, ezzel nem lesz gond. Az erőnléti tesztjei jól sikerültek, de egy kicsit még le van maradva ezen a téren. Amerikában egy amatőr csapattal készült, mielőtt ide utazott. Jó ajánlólevele volt, de az csak a pályán dől majd el, mit is tud valójában. Már voltak olyan játékosaink, akikkel ebben a tekintetben nem volt szerencsénk. Egyénileg jó képességűek voltak, de a csapatba nem tudtak beilleszkedni. Remélem Lucasnak ez sikerülni fog, és segíteni tud majd Paraunak az irányító poszton" - nyilatkozta Dan Fleseriu, a lányok edzője.

Lucas bemutatkozására akár szombaton is sor kerülhet, igaz, a hazai bemutatkozásra még várni kell. Fleseriu lányai ugyanis szombaton Kolozsváron lépnek pályára 16 órai kezdettel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: