2019-11-26 13:15:36• hírek • Fizetett tartalom

Sílécek és snowboardok széles választékát kínálja a Ferndando Outdoor Sport – Loui's Bike

Szeretsz sízni, snowboardozni, vagy túrázni akár télen is, viszont nem teljes a felszerelésed? Látogass el a szatmárnémeti Ferndando Outdoor Sport – Loui's Bike sportszerüzletébe, itt most mindent megtalálsz a téli szezonra is.

A téli hónapok közeledtével a szatmárnémeti Ferndando Outdoor Sport – Loui's Bike szaküzlete némi átalakuláson esett át, a kerékpárok egy részének helyét átvették a sílécek, a snowboardok, és egyéb téli kellékek.
 

Természetesen kerékpárokat is kapni még szép számban, de az üzlet munkatársai most nagyobb hangsúlyt fektetnek a téli sportok szerelmesei által támasztott igények kielégítésére.



Ugyanakkor nem csak megvásárolni, de számos terméket bérelni is lehet, így akik a téli szezonban csak néhány alkalommal húznának síbakancsot és lécet a lábukra, megúszhatják egészen olcsón is téli szenvedélyüket, viszont akik szeretnek saját holmikkal elindulni a havas leejtők felé, azok jó minőségű sílécek, snowboard és egyéb eszközök közül válogathatnak az üzletben.
 

A sílécek, a botok, a snowboardok, a bakancsok mellett kapni sísisakok, síszemüveget, hótaposót, sőt, kamáslit is. Tehát a síruhán kívül gyakorlatilag mindent egy helyen szerezhet be a vásárló most a Ferndando Outdoor Sport – Loui's Bike üzletében.
 

Ami a bakancsokat illeti, a 32-es gyerekmérettől egészen 47-esig, gyakorlatilag bármilyen méretet megtalálni, természetesen a készlet erejéig.
 

Ugyanakkor nem szabad megfeledkezni az üzletben működő szakszerű szervizről sem, ahol az egész éves kerékpár-karbantartás mellett most a téli sportszerekkel kapcsolatos szervizmunkálatokat is elvégzik a műhely dolgozói.
 

A Fernando Outdoor Sport – Loui's Bike üzletét megtalálod az Avram Iancu utca, 19. szám alatt.





Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: