2012-03-02 23:27:30• hírek • Póti Orsolya

Sikerült berendezni a Kölcsey ebédlőjét

A februári hónapban 3600 eurót fordított a Szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnázium vezetősége székekre és asztalokra. A bútordarabokkal az ebédlőt sikerült berendezni az elmúlt napokban - tudtuk meg Pataki Enikőtől, az iskola igazgatónőjétől.

A főgimnázium ebédlője ezidáig a Véndiákszövetségtől kölcsönkapott padokkal és asztalokkal volt berendezve, az elmúlt hónapban viszont sikerült saját bútorzatra szert tennie az iskola vezetőségének. A beruházás költségeihez jelentősen hozzájárult a városi RMDSZ által szervezett jótékonysági farsangi bál bevétele is.

A városi szervezet február 17-én rendezett mulatságot a Kölcsey Ferenc Főgimnázium ebédlőjében, melynek bevételét teljes egészében a főgimnázium javára ajánlotta fel. A bál révén közel 1000 euró gyarapította a főgimnázium kasszáját - tudtuk meg Veres Norberttől, a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés elnökétől.

„A farsangi bál bevételéből sikerült megvásárolnunk a székeket, és ezenkívül közel 2600 eurót fordítottunk asztalokra. Összesen 30 darab négy személyes asztallal és 120 székkel sikerült berendeznünk az ebédlőt." - mondta el Pataki Enikő a Szatmár.ro-nak. 

Az iskola vezetősége ezúton is megköszöni a városi RMDSZ támogatását.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: