2018-03-25 07:21:12• hírek • Közlemény

Sikert sikerre halmoznak a Szatmár megyei karatékák

Nyolcadik alkalommal rendezték meg a Bódi Ilona Emlékversenyt március 24-én, Kazincbarcikán a KSK Tornacsarnokában.

A kazincbarcikai Shotokan Karate Kupa idén is a sportági Európa-bajnokság előversenye volt. A megmérettetésre két ország, Magyarország és Románia készült fel, ahová több településről 24 egyesület több mint 194 versenyzője érkezett. 


Szatmár megye ismét büszke lehet sportolóira, ugyanis a verseny összes hazai indulója kiválóan teljesített. Fölényes előnnyel győztek a lázári karate szekció karatékái: Vida Ármin 18-19 éves korosztályban aranyérmes, Trif Stelian +19 éves korosztályban bronzérmes lett. Molnár Dániel a 16-17 évesek korcsoportjában szintén a harmadik helyet harcolta ki magának.


A csapat kumitéban megmérkőző karatékáit hatalmas tapsvihar fogadta, hiszen nagy eredmény, hogy első helyezést sikerült elérni a magyar csapat ellen. A csapat tagjai Mihali Matei, Vida Ármin, Trif Stelian és Molnár Dániel voltak, az edzők pedig Magos Róbert és Filer Iván.


A Nagykárolyi Karate Do B.F.K.S. sportklub képviseletében Marcovici Cristina indult kata próbában, aki végül bronzéremmel tért haza. Felkészítő tanára dr. Fazekas György volt.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: