2020-02-25 12:51:10• hírek • közlemény

Sikerképzés, árképzés – hogyan adjuk el jó áron termékeinket?

február 28
Képünk illusztráció.
Képünk illusztráció.

Kárpát-medence szerte kiváló minőségű termékek jellemzik a gazdák munkáját, ugyanakkor hiába a prémium színvonal, ha a legtöbbször II. vagy III. osztályú áron tudják értékesíteni termékeiket-terményeiket. A termék előállítását nagyon sok szaktanácsadás segíti, de az értékesítést és azon belül a versenyképes árak kialakítását, szinte sehol sem tanulhatjuk.

Ezen változtatnának a partiumi falugazdászok, ezért február 28-án, 10 órától Szatmárnémetiben, az Iparosotthonban (Kazinczy/Stefan cel Mare utca 18. szám) tartják az első Sikerképzést, amelyen az árképzés mikéntjét tanulhatják meg a gazdálkodók egy magyarországi marketing-szakértő, a szentesi Bocskay István segítségével.


Hogyan tudok versenyképes árat csinálni? Hogyan tudom rávenni azt a vevőt vásárlásra, aki először drágának nevezte a termékemet? Mit kell tennem akkor, ha valaki alkudni akar velem? Ezekre ad választ a másfél órás marketing és önfejlesztés előadás, hogy a vevő és az eladó is elégedetten menjen haza a piacról - üzeni az érdeklődőknek a falugazdász-hálózat koordinátora, Magyar Lóránd.


Az előadás tartalma alapja egyébként bérmely szegmensben hasznos információkat tartalmaz, tehát ipari vállalkozók, a szolgáltatási szektorban dolgozóknak ugyanúgy hasznos lehet az előadáson való részvétel, mint a mezőgazdasági termelők számára.


A rendezvényen a részvétel ingyenes.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: