2018-06-23 17:47:47• hírek • Bede Emőke

Sikeresen zárta nyílt napját a Metamob

Románia piacvezető szalagfűrész- és gatterlapgyártó cége, a szatmárnémeti Metamob nyílt napot szervezett, hogy közelebbi bepillantást engedjen az érdeklődőknek a termelési folyamatba és a cég mindennapjaiba.

A június 23-án megrendezésre került eseményre vártak felnőtteket és gyerekeket is, előbbieknek munkalehetőséget, utóbbiaknak néhány órányi önfeledt kikapcsolódást kínáltak a szervezők. A program reggel 10-kor indult, s a borongós időjárás ellenére is sokan döntöttek úgy, hogy kilátogatnak a Metamob Kft.-hez. Az Aurel Vlaicu úti székhelyen az érdeklődőket körbevezették megmutatva a termelői folyamat minden állomását, s válaszoltak az időközben felvetődő kérdésekre is. Ám az ember nem csak információval él, így az udvaron egy streetfood sátor várta a vendégeket, ahol a menü mellé egy hűsítő italt is lehetett választani.



Mindeközben a gyerekek egy percre sem unatkoztak, ugyanis volt arcfestés, ugróvár és a Festiland is megannyi játékkal állt rendelkezésükre. Összességében az egész napot családias hangulat jellemezte, de nagyon tévedsz, ha azt hiszed, hogy mindez csak ezen az egy napon van így. Ugyanis a kellemes hangulat a Metamob hétköznapjait is jellemzi, legyen szó a gyártórészlegről vagy az irodák soráról.



 

Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a cég munkatársai között nem egy olyan személy van, aki már több mint tíz éve tagja a csapatnak. Maga a Metamob Kft. egyébként már 1994 óta létezik, a kezdeti években famegmunkálási eszközök értékesítésével foglalkozott, majd 1997-től ő maga is beszállt a termelői piacra. Ahogy pedig teltek az évek, a cég a legjobbak közé került, jelenleg már nem csak romániai megrendeléseknek tesznek eleget, hanem Közép-Európa többi országát is ellátják minőségi fűrészlapokkal. Az egyre növekvő keresletnek köszönhetően nemrégiben nagyobb székhelyre költöztek, illetve a munkatársak számának megnövelése is indokolttá vált. Jelenleg kb. 80 embert foglalkoztat a Metamob, viszont könnyen munkát adna akár 100 alkalmazottnak is. Új kollégákra ugyanúgy szükség van a gyártási folyamat állomásain és az irodákban egyaránt.

 

A cég különösen nagy hangsúlyt fektet a fiatalokkal való konstruktív kapcsolat megvalósítására is, ugyanis a nyári időszakban szívesen alkalmaznak diákokat. A fiataloknak olyan kollégák tanítják meg a szakma csínját-bínját, akik már hosszú évek tapasztalataival rendelkeznek ezen a téren. Sőt, az iskolai képzés befejezése után tárt karokkal várnak vissza minden olyan diákot, akinek már volt szerencséje belekóstolni a Metamob hétköznapjaiba. De aki nem rendelkezik szakmai tapasztalattal, az is bátran jelentkezhet, ugyanis a cég biztosítja a betanítást is.

 

Milyen az ideális jelentkező? Olyan személy, aki nyitott az új dolgokra és új feladatok megtanulására is, ugyanis ennél a cégnél szó sincs monoton szalagmunkáról. A termelési folyamat több lépcsőből áll, így akit valóban érdekel a szakma, az több területen is képezheti magát, s a befektetett energiát és igyekezetet a fizetési csekk is hűen tükrözi. Hogy mi mindennel várja leendő munkatársait a Metamob? Modern elvárásoknak megfelelő munkakörülményekkel, folyamatos fejlődési lehetőséggel, motiváló bérezéssel és összetartó munkaközösséggel. Ha tehát épp állást keresel, kár volna elszalasztanod ezt a lehetőséget.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: