2008-02-13 18:56:54• hírek • Szatmar.ro

Sikeresen halad az Ötletbörze

 A játékban résztvevők jelenleg a vállalkozók tanácsaiból próbálnak támpontokat szerezni.

A Hans Lindner Alapítvány szervezésében decemberben vette kezdetét az ötödik Ötletbörze.

Idén mintegy száz csapat nevezett be a megmérettetésre, amelynek lezárásaként a csapatok által március végéig elkészített üzleti terveket bírálják majd el a szakemberek. Addig is azonban, a sikeres végeredmény érdekében a játékosok kurzusokon vehetnek részt, ahol választ kaphatnak minden nyitott kérdésre.

A játék most abba a fázisába érkezett, amikor vállalkozók állnak a csapatok rendelkezésére, ugyanis a játékosoknak szükségük van arra, hogy egy tapasztalt, évek óta a szakmában dolgozó szakemberrel beszéljenek. Ezáltal ugyanis olyan támpontokat szerezhetnek, amelyek segítségükre lehetnek abban, hogy projektjük életképes lehessen a való világban is.

A játékosok a vállalkozási ötlettől, a piackutatáson át, a vállalkozás felépítésében, gazdasági számításokban, pénzügyi kérdésekben illetve az esélyek és kockázatok elemzésében is kellően tájékozódhatnak.

A fiatalok már tervezik a képzeletbeli vállalkozásukat, attól függetlenül, hogy néhány csapat a valóságtól elrugaszkodott ötletekkel próbálkozik. A valóságban is megvalósítható tervek készítőinek legtöbbike ugyanakkor valamilyen szolgáltatás elindításában és menedzselésében gondolkodik.

P.A. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: