2012-09-23 09:56:12• hírek • Szatmar.ro

Sikeres volt az Autómentes Nap a Túr Menti Védett Területeken

Sikeresen zárult az ötödik alkalommal megrendezett Autómentes Nap! 2012 szeptember 22-én az érdeklődők szép számban, 120-an jelentek meg az Erdélyi Kárpát Egyesület Szatmárnémeti szervezete által megrendezett programon.

A szervezők elmondása szerint az Autómentes Nap évről évre népszerűbb esemény. A résztvevők között megjelennek a már lassan megszokott arcok és személyek, de a társaság minden évben bővül új személyekkel. Az esemény megmozgatja úgy a fiatalokat, mint az idősebb korosztály tagjait, amelynek köszönhetően kitűnő családi programként is szolgálhat.

A rendezvény több célt is szolgál. Elsősorban népszerűsíteni kívánja a Nemzetközi Autómentes Napot - azaz a természetbarát közlekedési módokat, másodsorban pedig be kívánja mutatni az érdeklődők számára a Túr Menti Védett Területek értékeit és különlegességeit.

A helyszínen több nevelő és szórakoztató tevékenység várta a résztvevőket. Ezek közül kiemelkedő érdeklődés övezte a biciklis vetélkedőt, a madár megfigyelést és külön a gyermekek számára szervezett játékokat. A szervezők által felajánlott bográcsgulyás is kivívta magának a résztvevők tetszését.

Pár szóban összefoglalva az egynapos rendezvényt, elmondható, hogy nagy érdeklődés övezte, szórakozást, nevelést és kikapcsolódást biztosítva a jelenlevők számára. A szervezők a következő években is szeretnék folytatni az Autómentes Nap szervezését, így aki az idén kihagyta az jövőre ott lehet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: