2010-10-26 13:34:29• hírek • Szatmár.ro

Sikeres volt a második OKOS Konferencia

A konferencia a vártnál hamarabb elkezdődött egy nulladik napi meglepetés előadással, hiszen az eseményt megelőző délután Bujtás Attila kreatív igazgató, stratégiai tervező tartott két márkapozicionálási technikáról érdekfeszítő előadást a körlevélre gyorsan reagáló érdeklődőknek.

Október 22.én a várt program szerint alakult az esemény. Egész napos figyelem, érdekes és tanulságos előadások jellemezték a konferenciát. A konferencia Sas István, kreatív és kommunikációs igazgató, ismert reklám szakember, Visszabeszélőgép c. előadásával vette kezdetét.

Az új reklámfogásokat, figyelemfelkeltő módszereket és a fogyasztók változó magatartását tárgyaló előadás után következett Budapesti Gazdasági Főiskola tanszékvezető tanárának, Eszes Istvánnak az előadása. Melyben rávilágított, hogy az emberek egyre kevésbé bíznak az őket elárasztó reklámokban, azonban számos új megoldást is felvázolt mellyel ez a bizalom visszanyerhető, kiemelve a vírusmarketing módszereit, vagy a webkettes közösségi média nyújtotta lehetőségeket.

A konferencia első részét Bujtás Attila előadása zárta, aki megpróbált előadásában olyan tanácsokat adni, olyan lehetőségekre felhívni az érdeklődők figyelmét melyek akár a következő naptól kezdve hasznosíthatóak minimális anyagi befektetéssel.

Az ebédszünet után, megújult erővel tért vissza a konferencia terembe a nagyérdemű közönség és követte figyelemmel Csiszár Dénes rögzített videó előadását, ki sajnos idén nem tudott személyesen jelen lenni az eseményen, azonban így is számos hasznos információval szolgált a rendezvényen jelenlevőknek.

Ezután következett a konferencia erdélyi előadó csapata, előadást tartott többek között Faluvégi Barna marketing kommunikációs menedzser és Szőcs Barna független PR és marketing tanácsadó is. A hazai előadók csak tovább növelték az esemény színvonalát. Többek közt megismerhetünk költséghatékony reklámozási módszereket, vagy éppen hazai esettanulmányokból tanulhattunk, vonhattunk le számos következtetést.

A rendezvény végén Eszes István és Bujtás Attila válaszolt a hallgatóságban felmerült kérdésekre. A több mint két órás beszélgetés után a szervezők vacsorával kinálták a résztvevőket, mely további alkalmat biztosított közvetlen hangulatú beszélgetésekhez.

A Versatio kommunikációs egyesület egy sikeres és színvonalas rendezvényt tudhat magáénak.



Okos konferencia Marosvásárhelyen
Okos konferencia Marosvásárhelyen


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: