2010-08-31 15:09:59• hírek • Póti Orsolya

Sikeres volt a gyerek-horgászverseny

A tavalyinál is nagyobb sikert aratott a Szatmár Megyei Horgászegyesület és  Marka Ramona által megszervezett "Amazon Kid - ASP" gyerek-horgászverseny. Százöt jelentkezőből kilencven gyerek jelent meg vasárnap reggel fél nyolctól a Darai tónál.

A horgászat nem csak a felnőtteket, hanem a gyerekeket is szórakoztatja, és egy horgászverseny igen izgalmas program lehet a kicsik számára is. Ezért a Szatmár Megyei Horgászegyesület és Marka Ramona második alkalommal is megszervezte kifejezetten gyerekeknek szóló "Amazon Kid - ASP" horgászversenyt. Ez két kategóriában zajlott: 6-11 éves, illetve 11-14 éves kategóriákban.

Az idei rendezvényre is rengeteg gyerek jelentkezett, és a Diana Árvaházból is részt vett huszonhét versenyző. A gyerekeket szüleik kísérték ki a Darai tóhoz, az árvaházi kicsiknek pedig önkéntesek segítettek a verseny ideje alatt. Az Északi Színház több színésze is jelentkezett önkéntesnek.



A 6-10 éves kategóriában az első helyen Tepfenhart Erik végzett, a második helyezett Márka Ruben, a harmadik pedig egy árva gyerek, Tarr Rodica volt. A másik kategória első díjazottja Fekete Márk, második lett Marka Anette, a harmadik díjat pedig ebben a kategóriában is egy Diana házban nevelkedő gyermek, Varga Florica vitte el.

A Szatmárnémeti Művészeti Iskola felajánlásával a legjobb „horgászok" egy egyéves ének-, gitár-, vagy balett-tanfolyamon vehetnek részt, az Északi Színház román tagozatának igazgatója, Andrei Mihalache, pedig hat színházbérletet ajánlott fel a gyerekeknek. Mindemellett süteményben és édességben sem volt hiány.



Süteményben sem volt hiány a verseny ideje alatt
Süteményben sem volt hiány a verseny ideje alatt


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: