2012-12-31 10:54:34• hírek • Póti Orsolya

Sikeres volt a Stea Egyesület karitatív akciója

A Nagymadarászi Általános Iskola diákjai csomagokat készítettek az utcán élő gyerekeknek és fiataloknak a Szatmárnémeti Stea Egyesület tagjaival. A gyerekek ajándékaikat az elmúlt hét folyamán adták át a rászorulóknak.

A Szatmárnémeti Stea Egyesület célja, hogy felkeltse a szatmáriak figyelmét arra, hogy az utcagyerekek is társadalmunk hasznos részévé válhatnak, csak esélyt kell adni nekik.

Az egyesület az év folyamán számos kulturális, szociális és sportrendezvényt szervezett meg, azzal a céllal, hogy tudatosítsák a lakosokban a jelenlévő szociális problémákat, elsősorban az utcagyerekek helyzetét.

„Kampányaik révén szorgalmaztuk, hogy a különféle szervezetek összefogásával és szakemberek cseréjével kapcsolatot teremtsünk az utcán élő gyerekekkel és fiatalokkal, illetve programokat, képzéseket szervezzünk nekik" - nyilatkozta Bala Maria, az egyesület elnöke a Szatmár.ro-nak.

Az ünnepek közeledtével az egyesület tagjai a madarászi iskola diákjaihoz fordultak segítségért, akik készséggel álltak rendelkezésükre. A diákok csomagokat készítettek a rászoruló gyerekek számára, melyet az elmúlt héten át is nyújtottak nekik. Az ajándékok mellett, a diákok ünnepi műsorral is meglepték az utcán élő gyerekeket; fellépésükre december 27-én került sor a Coposu sétányon - tudtuk meg Balatól.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: