2007-06-22 19:57:04• hírek • István Löchli

A MADISZ táborai

A Szatmárnémeti MADISZ több nyári tábort szervez a fiataloknak.

Idén is több nyári tábort szervez a Szatmárnémeti MADISZ - tudatta a Szatmár.ro-val Kánya László, a szervezet társelnöke.

Főképp a tanulásra és a kulturált szórakozásra fektetik a hangsúlyt, hiszen több angol nyelvtábort, kézműves- és néptánc tábort szerveznek.

Elsőként az angol nyelvtábort szervezik meg gyerekek számára Hadadon, a Dégenfel kastélyban. A jelentkezési díj 150 RON, ezért napi három étkezést és szállást biztosítanak. A július 22-29 között megtartott nyelvtáborban az Amerikai Béke Hadtest fiataljai fogják oktatni a gyerekeket. A szervezők több izgalmas programot találtak ki a résztvevőknek, és a tábor alatt meglátogatják a nagykárolyi strandot is.

Ezt követően kézműves és néptánc tábort szerveznek Hadadon, július 29 és augusztus 5 között, melyre a jelentkezési díj 14 év alatti fiataloknak 150 RON, 14 év felettieknek pedig 160 RON-ba kerül. A táborban két zenekar, a Piraszló és a Kicsi és bandája fogja a talpalávalót húzni, illetve több néptáncoktató fogja segíteni a fiatalokat.

Augusztus 10-17 között Lunaforráson szintén angol nyelvtábort szerveznek, melyre a nevezési díj 160 RON-ba kerül. Itt a szállás sátrakban lesz biztosítva, és a nap folyamán több közös programot szerveztek a résztvevőknek, közös gyalogtúrákat, versenyeket, szórakoztató programokat, de a tanulás se maradhat el, ugyanis a nap folyamán az Amerikai Béke Hadtest fiataljai fogják oktatni a gyermekeket.

Bővebb információk a Mihai Viteazul utca 10 szám alatt levő MADISZ irodában és a madisz@datec.ro email- címen kérhetők, vagy a 710810-es üzenetrögzítős telefonszámon. Az érdeklődök hagyják meg telefonszámukat, hogy a MADISZ munkatársai vissza tudják hívni őket.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: