2010-12-18 14:26:17• hírek • Szatmár.ro

Sikeres volt a Christmas Fest első rockestje

A szatmári rockerek most is megmutatták, miként kell ráhangolódni az ünnepekre, hiszen a Voice of Silence, a Masterpiece és a Leaner zenekarok koncertje  igazán felpörgette a péntek estét. Volt pogó, volt hajrázás és nagy tömeg, azaz minden ami egy jó rockbulihoz szükséges.

A Christmas Fest szervezői idén leginkább tribute bandákkal lepte meg a szatmári rockzene kedvelő közönséget, ugyanis péntek este a kolozsvári Masterpice együttes Metallica dalokat, míg a budapesti Leaner zenekar Nirvana számokat adott elő a G.M. Zamfirescu Kulturális Központban.

A Christmas Rock első estjét a kolozsvári Voice of Silence nyitotta meg, majd a szintén kolozsvári Masterpiece lépett színpadra a Metallica-kedvelők nagy örömére. A Masterpiece óriási nagy tömeget vonzott; az Altar zenekarból jól ismert énekes, Andy, most is megmutatta mire képes, és csak bővítette rajongóinak táborát.

A hazai fellépők után a budapesti Leaner Nirvana Tribute Band mozgatta meg a társaságot. A koncert-sorozatnak azonban még nincs vége, hiszen szombat este új fellépőkkel várják a metáll zene kedvelőit este 19 órától a G.M, Zamfirescu Kulturális Központban. Ez az este a death-, a trash-, a gothic és a heavy metál zene kedvelőinek szól, ugyanis a Deity, a Malpraxis, a Syncarnate és Tropper együttesek lépnek színpadra.



A kolozsvári Masterpiece




A budapesti Leaner zenekarnak is nagy sikere volt


Bulifotók:

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: