2009-03-21 09:58:51• hírek • Szatmár.ro

Koncert Sorinelért

Az ötéves súlyosan hallássérült kisfiú megsegítésére újabb rendezvényt szerveztek. Ezúttal a Szatmárnémeti Roma Párt vállalkozott némi adomány összegyűjtésére.

Az ötéves Sorinel esetében egy betegség miatt nem alakult ki a hallás- és beszédképesség, így gyakorlatilag süketnémán éli az életét. A műtét, amely meggyógyíthatnák a kisfiút, 40 ezer euróba kerül, eddig összesen 650 millió régi lej sikerült összegyűjteni, - vagyis a szükséges összegnek csupán egy részét, - az Arra ingatlanügynökség és a Szatmár Megyei Gyermekvédelmi Igazgatóság jóvoltából, ugyanis februárban nagyszabású gyűjtést szerveztek a beteg kisfiúnak.

 

A gyűjtés nem ért véget. Pénteken, március 20-án délután a Szatmárnémeti Roma Párt szervezett jótékonysági rendezvényt Sorinelért. A jótékonysági estnek a G. M. Zamfirescu Művelődési Ház adott otthont.

Az esten fellépett a Paradis Trio, a tasnádi roma lányok tánccsoport, a Fekete Rózsák együttes és a Cigány Muzsikusok Egyesülete (Asociatia Rromilor Lautari). A legnagyobb sikert a tasnádi roma lányok produkciója aratta, akik táncukkal teljesen magukkal ragadták a közönséget és igazi roma mulatság hangulatát varázsolták a terembe.

A romák is jótékonységi estet szerveztek

A tasnádi roma lányok tánccsoport

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: