2019-01-21 09:41:49• hírek • Bagosi Andrea

Sikeres kezdeményezés: megrendezték az I. Barátság Kupát

A Kálmándi Kézi Suli szervezésében január 19-én, szombaton került megrendezésre az I. Barátság Kupa, melynek a mezőfényi sportcsarnok adott otthont.

Az első alkalommal megszervezett tornán a U10 és a U12-es korosztályú lányok mérték össze tudásukat. Természetesen az eredményt most sem számolták, hiszen a játék öröme volt az első számú célpont. A házigazdák mellett Kaplonyból, Nagykárolyból, Mezőfényről és Szegedről (Tisza Volán SC) érkeztek a kupára.
 

„A Tisza Volán SC csapata már pénteken megérkezett Kálmándra és a Német Fórum épületében voltak elszállásolva. A nagyon szimpatikus vendégeinknek, barátainknak a szülők készítettek ennivalót, ezúton is szeretnénk megköszönni a szülők odaadó munkáját, nélkülük ez a hétvége nem jöhetett volna össze. Köszönjük még a Német Fórum vezetőségének, külön Sütő Imre polgármester úrnak hogy ingyen és bérmentve rendelkezésünkre bocsájtotta a székházat, az Alconor Companynak, a börvelyi Larisch pékségnek és Tarnai Istvánnak a támogatást” - olvashatjuk a Kézi Suli összefoglalójában.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: