2014-08-14 15:35:59• hírek • MTI

Sikeres fiatalok beszélgetnek sikeres fiatalokkal a PMN-en

Augusztus 23-án 17 órától a Kossuth kertben létrehozott Ifjúsági szigeten lesz a beszélgetés.

Nem is olyan régen zárult le az Európa Parlamenti választás. Az RMDSZ és a Magyar Ifjúsági Értekezlet színeiben az ötödik helyen egy sikeres fiatalember igyekezett másmilyen kampánnyal felhívni a figyelmet arra, hogy élnek ebben az országban fiatalok is, akikre oda kellene figyelni. Méghozzá azokra a fiatalokra, akik mernek szembe menni a trendekkel, a családi akarattal és sok mindennel, mert az álmaikat követik, s azt gondolják, hogy nem az egyedüli sikertényező a sok pénz, néha elég tud lenni egy szerényebb megélhetés, de abból, amit dolgozni szeretnek.

A Partiumi Magyar Napok keretén belül, augusztus 23-án 17 órától az Ifjúsági szigeten a Kossuth-kertben tartunk egy kötetlen beszélgetést Sikeres fiatalok Szatmárban címmel. Ez úgymond folytatása annak a más fajta kampánynak, amelyet Antal Lóránt EP-képviselőjelölt folytatott annak érdekében, hogy felfigyeljen a média és a társadalom, de nem utolsó sorban a politika is arra, hogy vannak értékes fiatalok a közösségeinkben, akiknek a példája mindenképpen ki kellene terjedjen nagyobb közösségeinkre is, mert útmutatóul szolgálhatnak a többieknek.

A kampányban négy szatmári, sikeres fiatallal készült videó: Butka Gergő városi tanácsosról, akit kreativitásáról és állandó pörgéséről ismerhetnek fel mások; Balog Zsoltról, aki fotós vállalkozásában kattintja magát kockáról kockára előrébb; Loga Lórántról, aki elegánsan és úriemberként, de az élet által elé gördített akadályokra fittyet hányva halad előre a megtervezett úton; Fornwald László, aki a saját életét kockáztatva menti meg másokét a mentőautón robotolva.

Ám nem csak ők sikeresek. Vannak közöttünk vállalkozók, kézművesek, festőművészek, zenészek és nagyszerű lemezlovasok, fotósok egész garmadája. Őket mind várják a beszélgetésre az Ifjúsági szigeten.

Ha sikeres fiatalnak érzed magad - ennek egy ismérve van: azzal foglalkozol, amit szeretsz - akkor ott a helyed. A Szatmár Megyei Ifjúsági Tanács folytatni szeretné a megkezdett kampányt, de ehhez arra van szükség, hogy minél szélesebb körből „meríthessük" azokat a fiatalokat, akik példaképek lehetnek.

Nyerj a Szatmár.ro-val: Oszd meg a Szatmár.ro hírportál Partiumi Magyar Napokról szóló híreit a Facebook-on és megnyerheted a rendezvénnyel kapcsolatos ajándéktárgyak valamelyikét. A nyereményekről egy kicsit később tájékoztatunk, de addig is érdemes megosztani a cikkeinket, mert minden megosztás nyereményt érhet!

Kiemelt támogatók:

Szatmárnémeti Városi Tanács, Szatmár Megyei Tanács, Etnikumközi Kapcsolatok Hivatala, Nemzeti Együttműködési Alap, Bethlen Gábor Alap, Communitas Alapítvány

Aranyfokozatú támogatók:

Tarr Beton, Kreativ, Autonet, Barta Ati, No Pardon Pub, Mindig Friss

Ezüstfokozatú támogatók:

Rosendahl, Farmacenter, CBA, Arnisol, Nord Star, Hotel Astoria, Pizzerie & Motel Al Capone, Ratioterm, Aquastar, Salvator, Edmeea Trans, Mark Manufaktur, Panatek, Hanna Konyhatechnika, Promocraft, Gerbog.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: