2012-06-03 19:01:53• hírek • Póti Orsolya

Sikeres Janicsák Veca-koncert és díjátadó a Kossuth-kertben

Az X-Faktorból megismert énekesnő, Janicsák Veca mindent bevetett vasárnap esti koncertjén, hiszen a gyerekeket is a színpadra csábította és néhány saját szerzeményével is meglepte a közönséget.

Vasárnap késő délután teljesen megtelt a Kossuth-kert dombja rajongókkal, és olyanokkal, akik csak most ismerkednek a magyarországi tehetségkutató első évadjának egyik legnagyobb sztárjával, Janicsák Vecával. A koncert elejét főként az X-faktoros dalok jellemezték, majd Veca saját szerzeményeiből is előadott néhányat.

Az énekesnő a rendezvény során a táncolni vágyó gyerekeket is a színpadra csábította, és velük folytatta tovább a koncertet. A tetőfokára hágott a hangulat, amikor felcsendült a Labirintus című szám, melyet bizonyára a legtöbb szatmári zenekedvelő jól ismer. Továbbá elhangzott a népszerű Quimby-sláger, a Most múlik pontosan is.

Janicsák Veca a gyerekeket is színpadra invitálta

Az énekesnő koncertjét követően, némi szünet után az RMDSZ megyei és városi jelöltjei léptek színpadra, ugyanis Ilyés Gyula polgármestert kitüntetésben részesítette a Romániai Magyar Demokrata Szövetség országos szervezete.

A családbarát önkormányzat díjat Horváth Anna, az RMDSZ főtitkár-helyettese adta át Szatmárnémeti polgármesterének. A díjat azok az önkormányzatok kapják, amelyek az elmúlt évek fejlesztései sorában különös figyelmet fordítottak arra, hogy a családok életkörülményeinek javítását szolgáló programokat indítsanak be, élhetőbb körülményeket teremtsenek a gyermekes családoknak.

A díjátadón felszólalt Csehi Árpád Szabolcs, a Szatmár Megyei Tanács elnöke, aki gratulált a kitüntetéshez, és elmondta igyekeznek mindent megtenni azért, hogy szebb, felhőtlen jövőt biztosítsanak az itt élő családoknak, hiszen a családok Szatmár alappillérei.


Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: