2009-04-08 13:32:01• hírek • MTI/AP/Új Kína

Ellopták az új, félkész X-Men filmet

Hugh Jackman, alias Farkas vigasztalhatatlan, amiért új filmje, az X-Men kezdetek: Farkas egy hónappal a hivatalos bemutató előtt felkerült az internetre. A filmlopást az FBI is vizsgálja.

"Akik megnézték, azok természetesen egy befejezetlen filmet láttak. Ez olyan, mint egy Ferrari festés nélkül" - fogalmazott szerdán az ausztrál színész. Jackman azt is megjegyezte: annak viszont örült, hogy az internetezők többsége elítélte az illegális kiszivárogtatást, és szerinte a rajongók mindenképpen ott lesznek a mozikban az április 29-i bemutatón.
"Az FBI nyomoz az ügyben, és nagyon komolyan veszik a dolgot" - mondta a sci-fi-sorozatban Farkast alakító sztár, aki borítékolta, hogy a bűnös elnyeri méltó büntetését.

Jackman világkörüli reklámkörútra indul filmjével, s ennek első állomása az ausztráliai Cockatoo-sziget, ahol a produkció zömét forgatták. Az amerikai Fox News a hét elején jelentette be, hogy azonnali hatállyal elbocsátotta rovatvezetőjét, Roger Friedmant, mert a filmkritikus recenziót írt a netre került kalózfelvételről.

Friedman tíz évig volt a FoxNews.com munkatársa. Rovatában beszámolt róla, hogy könnyebb volt letölteni a 20th Century Fox új X-Men Origins: Wolverine című moziját a netről, mint kiállni az esőbe. A filmről szólva kijelentette, hogy "minden várakozást felülmúl". Az illegális filmváltozatot, amelyet a stúdió "lopott, befejezetlen, korai verziónak" nevezett, még pénteken eltávolították a netről, ahol a múlt héten tűnt fel.
Az ügyben az Amerikai Filmszövetség is vizsgálatot indított.

Az új X-Men epizód azt meséli el, hogy a Marvel-szuperhős, Farkas (képregényekben Rozsomák néven szerepelt) hogyan tett szert rendkívüli képességeire.

Nézze meg az ellopott film trailerét

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: